Friday, July 3, 2015

tutorial : Prepare Face + Easy and Glowing MAkeup for Raya

assalamualaikum

hi semua
kalini fyna share 1 tutorial makeup time raya yang sangat  mudah..fyna tahu malam raya selalunya agak busy kan? kadang2 tidur lewat sebab nak kemas itu ini..sediakan itu ini..so esok pula kena bangun awal untuk solat raya dan layan tetamu.jadi muka nak nampak fresh lah kan?

tutorial kalini fyna mulakan dengan pemakaian masak..semua tahu mask memberi kesan serta merta kepada kulit wajah..jadi apa kata ambil 10minit untuk restkan muka..fyna suggest mask dari hansaegee nature sebab ini mask yang terbaik..ada 2 step..so korang  kena ikut step by step..after pakai mask ni muka korang akan terus glow and lembab

makeup tutorial kalini juga sangat mudah..fyna tahu tak semua mempunyai set lengkap alat makeup kan? so dont worry..fyna ada tunjuk cara yang mudah hanya menggunakan barang makeup yang sedikit sahaja..1 barang makeup boleh guna 3 cara..bagaimana? boleh tonton video fyna ye? =)


btw sekarang hansaegee nature sedang buat sale semperna raya so apa lagi..beli product yang fyna guna untuk tutorial kalini..so korrang pun boleh kekal fresh and cantik time raya nanti  =)

all the product korang boleh beli dengan hansaegee nature 
Email Address: hansaegeenature@gmail.com | sales@hansaegee.com
Instagram page: hansaegeenature