Friday, January 30, 2009

6 SITUASI BUATKN LAKI MENANGIS..

PUTUSKAN HUBUNGAN
hasil kajian mendapati lelaki yg terlalu menyayangi kekasih hatinya pasti menangis bila berpisah.Biasanya lelaki tidak boleh menerima hakikat hubungan cinta itu berakhir di tengah jalan, dan tidak diakhiri dengan sesebuah perkahwinan.Mereka akn menagis di belakang gara-gara malu


BILA JATUH SAKIT
ada sesetengah lelaki yg akn mengis bila jatuh sakit, lebih kronik lg jika mereka tidak berupaya menjalankn tgungjwb sbgai ketua keluarga juga sbgai suami akibt sakit yg dihidapi


KEHILANGAN PASANGAN
ini mungkin antara penyebab utama lelaki tidak boleh belagak macho bila pasangannya meningal dunia. Bagi lelaki yg x dapat menerima hakikat, dukanya amat lama untuk disembuhkn.


TERTEKAN
Tidak kira bebanan pekerjaan, masalah peribadi dan sebagainya, akhirnya air mata lelaki gugur juga. Ada juga lelaki yg mengambil jalan singkat mengunjungi kelab mlm bg melepaskn tekanan, namun ini bkn jalan penyelesaian terbaik.


BERTENGKAR DENGAN PASANGAN
walaupun jumlah tidak sebyak air mata wanita yg mengalir, ada juga lelaki yg xsagup melihat pertelingkahan berterusan dlm rumah tangga.Lebih memburukan keadaan apabila si isteri meminta cerai atas perbalahan yg berlaku.

No comments: